Albania i Macedònia del Nord 8 dies

Albania i Macedònia del Nord 8 dies

per persona

TIRANA – BERAT – APOL·LONIA – VLORA – PORTO PALERMO – SARANDA – BUTRINTI – GJIROKASTER – PERMET – KORCA – BITOLA – HERAKLEALNCESTIS – OHRID

Descobriu el millor d’Albania i Macedònia del Nord en 8 dies

 

Visita la ciutat de Tirana  i  les meravelles restes arqueologiques de Apol.loni.  Un viatge complet, amb el nostre guia acompanyant i sortint des de Barcelona.  Albania, un país que s’ha de viure en primera persona!

Dates: 02 de Setembre 2022 

Preu per persona: 1630 € (+ tax aprox. consultar)

Suplement individual: 205 €

El vostre viatge inclou

 

 1. Avió línia regular, classe turista Barcelona-Tirana-Barcelona.
 2. Trasllats des de els punts d’origen fins l’aeroport de BCN ( anada i tornada)
 3. Hotels 4* i 5*, habitacions dobles.
 4. Guia acompanyant, durant tot el circuit.
 5. Visites i entrades, especificades a l’itinerari.
 6. Circuit terrestre, trasllats i visites panoràmiques en transport climatitzat amb guia local.
 7. Assegurança de viatge, assistència i cancel.lació COVID
 8. Propines incloses.
1
02 SETEMBRE : TERMINAL - TIRANA
Trasllats en autocar cap a l’aeroport del Prat per sortir en vol regular cap a Tirana, capital d'Albània, arribada i trasllats a la ciutat de Berat, coneguda com la ciutat de les 1000 finestres. Visitarem el centre històric, els 2 barris inferiors, i la ciutadella amb el seu famós museu Onufri, aquesta ciutat és patrimoni de la UNESCO, i en ella hi ha una barreja de esglésies ortodoxes bizantines i mesquites. El sopar d'avui el farem en una de les vinoteques més importants del país "Cantina Nurellari" on gaudirem del menjar tradicional i tastarem els famosos vins d'aquesta regió. Allotjament a Berat. 
2
03 SETEMBRE : BERAT – APOL·LONIA – VLORA – PORTO SALERMO – SARANDA
Al matí visitarem la zona arqueològica de Apol·loni, que es troba a la mateixa carretera que ens portarà a Vlora, avui serà un dia de moltes parades que ens ajudaran a descobrir el Jònic. A continuació anirem a Vlora, primera ciutat que va ser capital, allà dinarem i visitarem el casc antic, a l'any 1912 en aquesta ciutat es va firmar la independència d'Albània. A la tarda sortirem cap al Parc Nacional de Llogara situat entre l'Adriàtic i el Jònic. Es considera una de les atraccions turístiques més importants d'Albània. De camí cap a Saranda, passarem per Porto Salermo, una petita península situada al mar jònic, on s'hi troba un castell construit a principis del s XIX. Sopar i allotjament a Saranda.
3
04 SETEMBRE: SARANDA – BUTRINTI – GJIROKASTER
Esmorzar i  sortida cap a Butrinti el jaciment arqueòlogic més important del país situat en un parc nacional, la importància d'aquesta zona va ser sobre tot en el període romà, quan la ciutat va ser proclamada colònia romana i la aristocràcia romana la feia servir com a destí de vacances. Desprès d'aquesta experiència, ens desplaçarem al costat del riu Bistrica per arribar a Gjirokaster, patrimoni de la humanitat per la UNESCO, la ciutat és coneguda amb el nom de La ciutat de Piedra i esta dominada per centenars de cases i torres d'estil otomà amb sostres de pedra i balcons de fusta, és una ciutat màgica que ens transportarà a l'època feudal, aquí farem la visita i anirem a la casa Skenduli on podrem degustar un cafè turc. Passarem la tarda i soparem i allotjament a la ciutat.
4
05 SETEMBRE : GJIROKASTER – PERMET – KORCA
Esmorzar. Avui continuarem el nostre viatge cap el sud d' Albània, per arribar a Korca. Abans d'arribar farem una parada a Permet, per disfrutar de les vistes del riu Vjosa. El viatge fins arribar a Korca es llarg, però espectacular, farem varies parades per poder gaudir del paisatge, les muntanyes, els rius, els ramats d'ovelles, les àguiles, cavalls, etc. Aquesta ruta es troba a 1400 metres sobre el nivell del mar. Arribarem a Korca per dinar. La ciutat es coneguda per ser el centre de la cultura i l'art del país, el museu nacional d'art medieval te alguns dels millors treballs d' iconografia d'Europa, visitarem la ciutat amb la catedral ortodoxa, el museu d'art medieval i l'antic basar. Sopar i allotjament a Korca. 
5
06 SETEMBRE: KORCA – BITOLA – HERAKLEALNCESTIS – OHRID
Després d'esmorzar ens dirigirem cap a la frontera amb Macedònia, per començar les visites en aquest país. Començarem per la ciutat de Bitola, la segona ciutat més gran del país, fundada per Filipo II, pare d'Alexandre Magne. La ciutat va ser destruïda per un terratrèmol l'any 518, i al s XIX, es va convertir en una important ciutat de la administració otomana. Continuarem amb la visita del lloc arqueòlogic de Heraklea Lncestis, important en el període hel·lènic, per la seva posició estratègica en el límit de la frontera amb Macedònia. Es pot veure el tribunal, el pòrtic les termes romanes, el teatre i les muralles de la ciutat. Sopar i allotjament a Ohrid.
6
07 SETEMBRE: OHRID
Després d’esmorzar, començarem la visita de Ohrid, patrimoni de la humanitat per la UNESCO. La ciutat està situada en un turó al costat del llac, visitarem la catedral de Santa Sofia, l'església de San Clemente i farem un passeig amb vaixell, que ens deixarà just al centre d' Ohrid, on dinarem. Avui també farem una visita especial al taller on es produeixen les famoses perles, una tècnica que nomes coneixen 2 famílies a Macedònia del nord, els Talevi i el Filevi, a la tarda disfrutarem de la ciutat d' Ohrid, on soparem i ens allotjarem.
7
08 SETEMBRE : OHRID – TIRANA
Avui després d' esmorzar farem la ruta cap a Tirana, la capital i la ciutat més gran d'Albània. Farem un tour panoràmic amb els seus monuments, la mesquita Eth beu, el barri Burgues Blloku, on durant mes de 40 anys va viure la élite comunista del país, el teatre de la opera i ballet, etc. Dinarem a la ciutat, i tindrem temps lliure per passejar per les seves avingudes, sopar i allotjament a Tirana.
8
09 SETEMBRE: TIRANA – BARCELONA
Esmorzar. Matí lliure a la ciutat fins l'hora del trasllat a l'aeroport per sortir en vol direcció Barcelona, via un punt europeu. Arribada i trasllats a les nostres terminals...FI DEL VIATGE. 

Condicions Generals

 
 1. Màxim de viatgers: 20 persones
 2. Documentació necessària: DNI
 3. Dipòsit per a garantir la reserva: 250 euros
 4. Despeses de cancel·lació: A consultar