BERLIN 4 dies

BERLIN 4 dies

per persona

BERLIN

Descobriu el millor Berlin i Postdam en 4 dies.

 

Berlin, la capital d’Alemanya, cautiva per la varietat de lloc d’interes, per la seva vida cultural i estil de vida., una ciutat impresindible.

Dates: 05 Juny

Preu per persona:895 eur(+ tax aprox.75 €)

Suplement individual: consultar

El vostre viatge inclou:

  1. TRASLLATS DES DE TERMINAL – AEROPORT – TERMINAL
  2. BITLLETS AVIÓ AMB EQUIPATGE DE CABINA
  3. 3 NITS D’ALLOTJAMENT AMB DORMIR I ESMORZAR
  4. 3 SOPARS + 2 DINARS
  5. TOTES LES VISITES AMB GUIA LOCAL
  6. ASSEGURANÇA ASSISTÈNCIA I CANCEL·LACIÓ INCLOU COVID
1
05 JUNY : BARCELONA – BERLIN
Trasllats des de les nostres terminals fins a l’aeroport de Barcelona, per sortir  amb el vol de línia regular amb destinació Berlin. Arribada i trasllats a l’hotel. Per la tarda farem una visita panoràmica de la ciutat, començarem pel Reichstag        (Parlament) , la Postdamer Platz, que ara es el centre de la nova Berlin després de la unificació, la Porta de Brandemburg, la Illa dels Museus....... sopar i allotjament a l’hotel
2
06 JUNY: BERLIN
Esmorzar. Al mati continuarem amb la visita de la cuitat, el Mur de Berlin, l’Església de Sant Nicolau, la Gendarmenmarkt, dinar i tarda lliure per continuar descobrint aquesta meravellosa ciutat.
3
07 JUNY: BERLIN - POSTDAM
Esmorzar  i excursió de dia complert a Postdam, passant pel Llac Wannsee i pel Pont dels Espies de la Segona Guerra Mundial, arribarem a Postdam, la ciutat dels palaus i els jardins. Visita del Palau Cecilienhof, on va tenir lloc la trobada dels guanyadors de la Segona Guerra Mundial i on es va decidir el nou mapa d’Europa. Després passejarem pels jardins de Sanssouci. Dinar i per la tarda visita del casc antic de Postdam, on gaudirem del barri holandès entre altes coses... retorn a Berlin. Sopar i allotjament.
4
08 JUNY: BERLIN - BARCELONA
Esmorzar. Al mati el dedicarem a fer la visita del Museu Pergamo, on gaudirem de meravellés com la Porta d’Efeso, la façana del mercat de Miletto,  l’Altar de Pergamo entre altres..., a l’hora indicada trasllats a l’aeroport de Berlin, per agafar avió de tornada a Barcelona. arribada i trasllats a les nostres terminals.  

Condicions Generals:

 
  1. Mínim de viatgers perquè el viatge es realitzi: 30 persones.
  2. Documentació necessària: DNI en vigor, pauta vacunació completa
  3. Dipòsit per a garantir la reserva del viatge: 300€.
  4. Despeses de cancel·lació: a consultar.