DUBAI 7 dies

DUBAI 7 dies

per persona

DUBAI – ABU DHABI – DESERT – SHARJAH – AJMAN

Descobriu el millor de Dubai

 

Un emirat que t’ofereix molt més del que t’esperes, amb un comerç de luxe,  una arquitectura ultramoderna i amb una vida nocturna  animada. Aquest viatge complet et permetrà descobrir tots els llocs més emblemàtics de  Dubai, amb la comoditat de viatjar amb un guia acompanyant,

Dates: 3-9 de Desembre

Preu per persona: 1640 € (+ tax aprox. 280 € )

Suplement individual: 460 €

El vostre viatge inclou:

 

 • Bitllets d’Avió BARCELONA -DUBAI – BARCELONA.
 • 5 nits en hotel de 4*.
 • Expert guia acompanyant durant tot el viatge .
 • Entrades als monuments indicats al programa.
 • Trasllats a l’aeroport (anada i tornada)
 • Circuit terrestre, trasllats i visites panoràmiques en transport climatitzat amb guia local.
 • Regim de tot inclós.
 • Totes les visites indicades a l’itinerari.
 • Propines incloses, excepte la del guia local.
 • Assegurança d’assistència i cancel·lació
1
03 DESEMBRE :LLOC D’ORIGEN - BARCELONA – DUBAI
Trasllats a l’aeroport per sortir en vol cap a Dubai. Arribada a ultima hora del vespre a aquesta ciutat moderna i sorprenent, situada al Golf Pèrsic. Trasllats a l’hotel. Allotjament.
2
04 DESEMBRE :DUBAI – Visita ciutat - CREUER DHOW. (PC)
Estada en règim de pensió completa. Durant aquest dia visita guiada d’aquesta ciutat coneguda com la “capital comercial del Pròxim Orient”, amb més de 70 grans centres comercials. Una ciutat plena de contrastos on podrem gaudir dels edificis més antics i el moderníssims gratacels. Començarem la visita pel barri de Deira, passant pel socs per importants com el de les especies i el d’Or, el més famós.  Continuació cap a la Fortalesa Al Fahidi per visitar el seu museu. Seguirem per visitar la Mesquita de Jumeirah, d’una impressionant arquitectura amb una capacitat de 1200 persones; World Trade Center, complex de negocis construït al 1978; Barri de Bastakiya, una de les àries residencials més antigues de Dubai amb les seves torres de vent, situat a la vorera del Dubai Creek; la casa del Sheikh Saeed Al Maktoum, Emir que va governar Dubai entre 1912 i 1958 i avi del actual dirigent de Dubai Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum; l’Heritage i Diving Village. A la tarda-vespre embarcarem en un creuer Dhow, vaixell construït en fusta tradicional, per gaudir d’un sopar buffet i les il·luminacions del Creek Marina.
3
05 DESEMBRE :DUBAI – Hotel Burj Al Arab, Palm Island, recorregut en Monorail, Mall of the Emirates, Torre Burj Kalifa. (PC)
Estada en règim de pensió completa. Sortida de l’hotel, començant la visita per l’Avinguda Jumeirah on observarem el famós Hotel Burj Al Arab, el més luxós i únic hotel de 7* al món. Arribada a la zona de Palm Island, coneguda popularment com la Palmera, on gaudirem de les increïbles infraestructures creades sobre el mar. Recorregut en monorail per Palm Island fins el sorprenent hotel Atlantis. Visita al “Mall of the Emirates”, centre comercial més gran de Dubai on podem trobar Ski Dubai, estació d’esquí coberta de 1,5 km, una de les majors atraccions turístiques dels Emirats. Pujada al Burj Kalifa, a l’actualitat l’edifici més alt del món amb 818m. d’alçada. Després assistència a l’espectacle de llum i so de les fonts del complex del Dubai Mall. Sopar i allotjament a l’hotel.
4
06 DESEMBRE : ABU DHABI. (PC)
Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Abu Dhabi, capital dels Emirats Àrabs Units. Visita de la ciutat on destaquen la famosa mesquita de Sheikh Zayed una de les més grans del món, Hotel Emirates Palace, Corniche, palaus dels xeics, palau de Al Husein, la torre Capital Gate... Seguidament ens desplaçarem a la zona de Yas Island. Dinar. Es troba el circuit de Formula I i el parc temàtic de Ferrari World. Retorn a Dubai. Sopar i allotjament a l’hotel.
5
07 DESEMBRE: SAFARI DESERT EN 4X4 AMB SOPAR TÍPIC BEDUÍ. (PC)
Esmorzar i mati lliure, suggerim anar a la zona del Al Karama, on es troba un mercat d’imitacions o pujar al metro, un dels més moderns del món. Dinar a l’hotel. A la tarda safari al desert en vehicles 4x4 per les dunes, podreu gaudir d’unes vistes meravelloses i realitzar unes fotografies úniques de la posta de sol. Seguidament en dirigirem al campament situat al desert on gaudirem d’un sopar típic beduí. Retorn a l’hotel. Allotjament.
6
08DESEMBRE : SHARJAH I AJMAN. (PC)
Esmorzar i sortida cap a l’emirat de Sharjah, que es troba a només 20 minuts de Dubai, i es conegut com a el centre cultural dels Emirats. Visita panoràmica de la Universitat i la mesquita exterior. Passeig pel Blue Mall. Continuació fins a Ajman, l’emirat més petit,  on visitarem el fort Al Fahidi construït al segle XVIII i el seu museu Islàmic. Dinar i tarda lliure. Sopar i trasllats a l’aeroport per sortir en vol cap a Barcelona. Nit a bord.
7
09 DESEMBRE : DUBAI- BARCELONA – PUNT D’ORIGEN
Arribada a Barcelona i trasllats als nostres punts d’origen.

Condicions Generals

 
 • Documentació necessària: PASSAPORT + VACUNACIÓ COMPLETA COVID.
 • Mínim de viatges perquè el viatge es dugui a terme: 15 persones.
 • Dipòsit per a garantir la reserva del viatge: 600 EUR.
 • Despeses de cancel·lació: a consultar.
 • S’indicarà si necessari PCR un mes abans.