Índia 12 dies

Índia 12 dies

per persona

RAJASTHAN – TAJ MAJAL – BENARÉS I EL TEMPLE D’OR D’AMRISTAR – TEMPLES DE KHAJURAHO

Descobriu el millor la Índia en 12 dies

 

L’Índia és més que un país. Per mida, és gairebé un continent, i per cultura és absolutament una altra manera d’entendre la vida. Per això és un d’aquells viatges que no has de deixar de fer. Amb el viatge que hem preparat veuràs en 12 dies el millor de l’Índia, des de l’imponent Taj Majal, fins a la ciutat sagrada de Benarés. I per a viatjar per l’Índia, res millor que fer-ho amb un viatge organitzat per nosaltres, perquè només us hagueu de preocupar de gaudir de cada moment de la vostra estada.

Dates: Noves dates en preparació

Preu per persona: 2630 € (+ tax aprox. 300 €)

Suplement individual: 680 €

Visat: 75 €

El vostre viatge inclou

 

 1. Bitllets d’Avió Barcelona- Delhi- Barcelona
 2. Bitllets de tren en 1ª classe Delhi – Amritsar
 3. Bitllets d’avió: Amritsar – Delhi //  Kharujaho – Benares // Benares – Delhi.
 4. Estades Hotels 5*I Heritages, estada en PENSIÓ COMPLETA
 5. Expert guia acompanyant durant tot el viatge
 6. Passeig al típic “Rickshaw”
 7. Trajecte en vaixell per el Riu Ganges
 8. Passeig en elefant a Amber
 9. Entrades als monuments indicats al programa
 10. Trasllats a l’aeroport (anada i tornada)
 11. Circuit terrestre, trasllats i visites panoràmiques en transport climatitzat amb guia local
 12. Totes les visites indicades a l’itinerari
 13. Propines incloses, excepte la del guia local
 14. Assegurança d’assistència i cancel·lació
1
DIA 1: PUNT D’ORIGEN – BCN – DELHI
Trasllats en autocar cap a l’aeroport del Prat per sortir en vol regular cap a Delhi.
2
DIA 2: DELHI – Visita ciutat PC
Arribada a Delhi a les 02.00h. Trasllats a l’hotel. Estada en règim de pensió completa. Visita a la capital de l’estat indi: el Temple Laxmi Narayan (Nova Delhi) el temple dels Déus, la Porta de l'Índia i l’impressionant Qutub Minar o la Torre Victòria de 72 m d’alçada, la Tomba de Humayun i el Raj Ghat (el memorial dedicat a Mahatma Gandhi, el Pare de la Nació). També visitarem, la Tomba dels Màrtirs, el Parlament i els seus edificis colonials britànics, Jama Masquid, la mesquita més gran de l'Índia, el Fort Vermell fet de pedra màgica vermella. Allotjament a l’hotel.
3
DIA 3: DELHI – AMRITSAR PC
Esmorzar. Trasllats a l’estació i sortida en direcció a Amritsar amb el tren Shatabdi Express. Dinar. A la tarda, visita d’Amritsar, la ciutat santa dels Sikhs. Visita completa al Temple Daurat, una de les meravelles de l'Índia, que va ser construït pel guru Ramdas Jee a finals del segle XVI. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament a l’Hotel.
4
DIA 4: AMRITSAR – DELHI en avió – JAIPUR PC
Esmorzar. Trasllats a l’aeroport per sortir en vol cap a Delhi. Arribada i sortida en autocar cap a Jaipur, capital del Rahastan, en ruta ens aturarem a Samode, petita població on destaca un meravellós palau convertir en un hotel de luxe orienta. Dinar al palau. I continuació cap a Jaipur. Sopar I allotjament a l’hotel.
5
DIA 5: JAIPUR – AMBER – JAIPUR PC
Esmorzar. Al matí, farem una excursió a Amber, concretament al Fort d’Amber, després realitzarem un passeig amb elefant. Després de dinar, visitarem la ciutat, on ens centrarem al Palau de la Ciutat, el qual ocupa una extensa àrea dividida en una sèrie de patis, jardins i edificis amb una barreja perfecta d’arquitectura Rajasthani i Mughal, l’Observatori Reial, Nawab Sahab Ki Haveli i visita al temple de Birla i el seu Bazar. Sopar i allotjament a l’hotel.
6
DIA 6 : JAIPUR – ABHANERI - FATEHPURSIKRI–AGRA PC
Després d’esmorzar, conduirem fins, Abhaneri, on visitarem el dipòsit d’aigua escalonat de Chand Baori del segle I, continuarem capa a l’antiga ciutat de Fathepur Sikri (Capital Fantasma) per fer un tour de la meravellosa ciutat on encara resisteixen en perfecte estat de conservació els edificis i les cases. Va ser l'última ciutat construïda per Akbar i abandonada per manca d’aigua. Dinar. Continuarem el nostre viatge cap a Agra. Sopar i allotjament a l’hotel.
7
DIA 7: AGRA PC
Al matí, visitarem El Taj Mahal, icona de la Índia amb una perfecció arquitectònica insuperable. Continuarem capa Agra Fort, situat a la vora del riu Yamuna al cor de la ciutat. Va ser construït per Akbar, igual que la seva ciutadella entre els anys 1.563 – 73, amb l’estil arquitectònic més fi. La fortalesa té palaus amb pavellons, jardins, banys, mesquites, etc. Dinar. Posteriorment visitarem la tomba de Itmad-Ud-Daulah, coneguda com el petit Taj Mahal, una de les tombes mogols més boniques. Sopar I allotjament a Agra.
8
DIA 8: ORCHA PC
Esmorzar. Trasllats a l’estació per agafar un tren amb destinació Jhansi. Dinar i continuació cap a Orcha, visita panoràmica d’aquesta bonica ciutat medieval era la capital del Rei Bundela. Construïda al llarg de la vora del riu Betwa, entre diversos edificis d’interès particular, com el Jehangiri Mahal construït pel Raja Bir, per commemorar la visita de l’emperador Moghul Jehangir. Sopar I allotjament.
9
DIA 9: ORCHA-KHAJURAHO PC
Esmorzar. Sortida per carretera cap a Khajuraho, arribada, dinar visita d’alguns dels seus 22 temples. Encara que presenten diversos motius, les figures més conegudes són les anomenades “mithuna” que s’alcen sobre unes plataformes. Visitarem aquesta ciutat, on s’hi troben els temples més exquisits de l'Índia, construïts entre els segles X i XI, pels reis Chandela. Caracteritzats pels seus sota relleus i les escultures eròtiques que sorprenen per les seves construccions i pel lloc on estan situats. Dinar. Sopar i allotjament.
10
DIA 10: KHAJURAHO - BENARÉS PC
Esmorzar. Trasllats a l’aeroport per sortir en vol cap a Benarés. Arribada i trasllat a l’hotel. Ciutat de les “Mil escalinates” i la més sagrada de l’Índia. Dinar. A la nit assistirem a la cerimònia anomenada Puja, on la música dels brahamans i la il·luminació dels temples, creen una màgica atmosfera. Recorregut en barca pel riu Sagrat. Serem testimonis dels rituals dels devots hindús a la vora del riu, que inclou la cremació del Ghats, on contemplarem els fidels purificant-se i fent les ofrenes. Sopar i allotjament.
11
DIA 11 : BENARÉS – DELHI PC
A la sortida del sol, farem un recorregut amb barca pel riu Ganges, on veurem els fidels purificant-se I realitzant les seves ofrenes. Després ens dirigirem cap a Sarnath, lloc sagrat pels Budistes. On Buda va rebre la il·luminació. Dinar i a la tarda trasllat a l’aeroport amb destí Delhi. Sopar i enllaç en vol direcció Europa
12
DIA 12: BARCELONA
Arribada a Barcelona I trasllat al punt d’origen

Condicions Generals

 
 1. Mínim de viatgers perquè el viatge es dugui a terme: 15 persones.
 2. Documentació necessària: PASSAPORT AMB UNA VIGÈNCIA MÍNIMA DE 6 MESOS.
 3. Dipòsit per a garantir la reserva del viatge: 400 €.
 4. Despeses de cancel·lació: a consultar.