Japó 14 dies

Japó 14 dies

per persona

TOKYO – NIKKO – FUJI – HAKONE – KYOTO – NARA – OSAKA – HIROSHIMA

Descobriu el millor del Japó en 14 dies

 

Un viatge complet pel país del sol naixent, descobrint els llocs més emblemàtics. Des de l’impacte de la capital Tokyo fins a la històrica Hiroshima, passant per llocs tan carregats de màgia com Kyoto o Nara. Definitivament, Japó és un destí que no pot faltar a l’agenda d’un viatger, i aquesta és una magnífica manera per a descobrir-lo amb comoditat i al complet.

Dates: Noves dates en preparació

Preu per persona: 4470 € (+ tax aprox. 330 €)

Suplement individual: 930 €

El vostre viatge inclou

 

 1. Trasllats llocs d’origen // aeroport BCN // lloc d’origen.
 2. Bitllets d’avió Barcelona—Tokyo/Osaka—Barcelona.
 3. 11 nits d’hotel en categoria 4*/4*SUP
 4. Pensió completa menys 5 sopars.
 5. Visites descrites a l’itinerari.
 6. Circuit privat en autobús amb guia de parla hispana.
 7. Tren bala de TOKYO-KYOTO i OSAKA-HIROSHIMA-OSAKA
 8. Guia acompanyant de SOM VIATGES.
 9. Assegurança d’assistència en viatge i cancel·lació.
1
BARCELONA – TOKYO
Sortida dels llocs d’origen a l’hora indicada. Trasllat a l’aeroport del Prat. Tràmits de facturació en el vol de Cathay Pacific a les 13.20. Embarcament amb destinació a Tokyo, fent escala a Hong Kong. Nit a bord.
2
TOKYO ( SOPAR)
Arribada a l’aeroport internacional de TOKYO NARITA. Després dels tràmits d’immigració i duana, recepció per l’assistent de parla hispana. Trasllats a l’hotel en autobús privat per fel el check-in. Estona lliure fins al sopar de benvinguda, amb cuina japonesa.
3
TOKYO (PC)
Esmorzar a l’hotel. Visita de la ciutat on podrem gaudir del Temple Senso-ji Asakusa Kannon, fundat a mitjans del segle VII per guardar una petita imatge de Kannon, la deessa de la Misericòrdia, en ple centre de la ciutat. Donarem un passeig per l’Arcada Comercial de Nakamise on trobarem parades de productes tradicionals, farem un petit passeig en vaixell pel riu Sumida i acabarem la visita en el barri de Odaiba. Dinar i resta de la tarda lliure. Trasllat a l’hotel en bus privat allotjament. Sopar.
4
TOKYO- NIKKO-TOKYO (MP)
Esmorzar a l’hotel. Excursió a Nikko amb guia de parla hispana. En aquesta ciutat, admirarem l’entorn envoltat de muntanyes amb serpentejants valls i petits camins. Visitarem: El Santuari Toshogu, la joia de Nikko, realment l’antítesi dels austers santuaris sintoistes. Dinar en restaurant local, a la tarda pujarem fins al Llac Chuzenji per una carretera en Zig-zag, on veurem la cascada Kegon. Tornada a Tokyo i trasllat a l’hotel. Sopar lliure
5
TOKYO –M T. FUJI -HAKONE - TOKYO (PC)
Esmorzar a l’hotel. Visita del Parc Nacional de Fuji- Hakone en autobús privat i acompanyat per un guia de parla hispana, on si el temps ho permet REALITZAREM UN MINI CREUER per conèixer: el llac Ashi, I LA VISITA DEL VALL DE L’INFERN OWAKUDANI, també pujarem en el telefèric a la muntanya de Komagatake. Dinar en restaurant local. Després de la visita sortida de Hakone per carretera fins a Tokyo.
6
TOKYO (MP)
Esmorzar a l’hotel, en el dia d’avui el dedicarem a descobrir diferents barris de Tokyo, i la seva impressionant xarxa de metro subterrània. Dinar en restaurant local i sopar lliure.
7
TOKYO-KYOTO (PC)
****LES MALETES GRANS VAN DIRECTES DE TOKYO A KYOTO*** Esmorzar a l’hotel, i trasllat a l’estació de trens Shingawa de Tokyo per anar amb el tren bala fins a Kyoto. Arribada a Kyoto, trasllat a l’hotel. Dinar. I a la tarda comencem les visites de la ciutat més monumental del Japó: el Castell Nijo, que va ser residència del Shogún Tokugawa  i diversos temples. Sopar
8
KYOTO (MP)
Esmorzar l’hotel. Visita de la ciutat de Kyoto per conèixer: El bosc de bambú de Arashiyama, el temple de Kikakuji, conegut com el Pavelló d’or per les làmines d’aquest metall que el cobreixen. I el pont Togetsukyo.
9
KYOTO (MP)
Esmorzar a l’hotel. Avui es visitarà el mercat de Nishiki Ichiba, un mercat especialitzat amb tot el que té relació amb el menjar japonès i amb productes de proximitat, també es visitarà el santuari sintoista Fushimi Inari Taisha, situat al sud de Kyoto, on hi ha 1000 portes alineades de color vermell, després visitarem el barri de Gion, la zona més tradicional de la ciutat de Kyoto, on trobarem a les Geishas i Maikos. Sopar lliure.
10
KYOTO – NARA- OSAKA (PC)
Esmorzar, sortida en bus fins a la ciutat de Nara, la ciutat més antiga del Japó, Visita del temple Todaiji amb el seu gran Buda “Daibutsu” i el Parc del Cérvols Sagrats. Després de dinar continuarem fins a Osaka on visitarem el barri comercial de Shinsaibashi i una de les principals avingudes d’Osaka, l'anomenada Dotonbori, situada al Districte de Namda. Sopar i allotjament.
11
OSAKA (PC)
Esmorzar i dia sencer de visita per la ciutat, on podrem gaudir del Mercat Kuromon, el Mirador “Jardí flotant” situat en l’edifici Umeda Sky, el Castell d'Osaka, el barri “futurista“ de Shinsekai.
12
OSAKA –HIROSHIMA- OSAKA (MP)
Esmorzar a l’hotel i sortida cap a Hiroshima, amb tren, visita de la ciutat amb bus privat, el parc commemoratiu de la Pau, i la cúpula de la bomba atòmica, continuació capa l'illa de Miyahima, visitarem el santuari sintoista Itsukushima, a la tarda retorn en tren cap a Osaka. Sopar lliure i allotjament.
13
OSAKA- HONG KONG
Esmorzar i dia lliure fins l’hora del trasllat a l’aeroport, per enllaçar el Vol de Cathay Pacific a les 18.00h.
14
BARCELONA
Arribada a Barcelona a les 07.45. Recollida d’equipatge i trasllats fins els llocs d’origen.

Condicions Generals

 
 1. Documentació necessària: PASSAPORT amb vigència mínima de 6 mesos.
 2. Despeses de cancel·lació:
  1. 45 a 30 dies 25% de despeses
  2. 30 a 15 dies el 50% de despeses
  3. 15 a 8 dies 75 %
  4. Menys de 8 dies 100%