Jordània 8 dies

Jordània 8 dies

per persona

JORDÀNIA

Descobriu el millor de Jordània en 8 dies

 

Jordània és un pais espectacular, que permet descobrir, llocs bíblics com el Monte Nebo, ciutats grecoromanes com Jerash, l’espectacular Mar Mort, el desert de Wadi Rum i la meravellosa ciutat de Petra, entre altres….

Dates: 19 Setembre 2022

Preu per persona:1870€ (+ tax aprox. 350 €)

Suplement individual: 460€

El vostre viatge inclou:

 

 1. Avió linea regular, clase turista Barcelona-Amman-Barcelona.
 2. Trasllats, aeroport-hotel-aeroport
 3. Hotels 5*, habitacions dobles.
 4. Pensió completa
 5. Guia acompanyant, durant tot el viatge
 6. Guies locals
 7. Visites, especificades a l’itinerari.
 8. Circuit privat.
 9. Assegurança de viatge, cobertura d’anul·lació i assistència (inclòs covid)
1
19 SETEMBRE : TERMINAL - BARCELONA – AMMAN
  Trasllats a l’aeroport de Barcelona per sortir amb avió cap a Amman. Assistència a l’aeroport i trasllats a l’hotel. Sopar i allotjament.
2
20 SETEMBRE : AMMAN – AJLUN – JERASH - AMMAN
  Desdejuni. Excursió cap a Ajlun.Al-Adil I la va donar en feu a Izz al-Din Usama que hi va construir la fortalesa. Destruïda pels mongols, fou reconstruïda després del 1260 i sota els mamelucs va ser capçalera d'un districte de la província de Damasc. Damunt d’un turó gaudeix d’una privilegiada panoràmica i en altres temps un punt estratègic de vigilància. Dinar. Continuació fins a Jerash o “Gerasa”, ciutat greco-romana, també anomenada “la Pompeia de l’est” i que encara conserva part de les seves estructures. Retorn a Amman. Sopar i allotjament
3
21 SETEMBRE : AMMAN – MADABA – KERAK – PETRA
  Desdejuni i panoràmica d’Amman. Sortida cap a Madaba. Visita a l’església ortodoxa de Sant Jordi amb el primer  mapa-mosaic de palestina a l’any 571dC. Continuació fins el Monte Nebo, on segons la biblia va morir Moisès. És visita l’ermita des d’on es divisa una panoràmica única de la vall del Jordà amb Jericó, Jerusalem, Mar Mort i el riu Jordà (la terra promesa). Dinar. Seguirem per la Vall de la Dona, amb un paisatge escabrós i profund. Arribada a Kerak i la seva fortalesa (la segona fortalesa templària amb importància després del Crac dels Cavallers a Síria). Es visita els seu interior ple d’història i llegendes. Finalitzada la visita, entrarem a la serralada de Petra per arribar a la seva ciutat. Sopar i allotjament.
4
22 SETEMBRE : PETRA
  Desdejuni. Dia complet dedicat a visitar la zona arqueològica de Petra, la ciutat rosa, una de les meravelles del món. “La ciutat del Nabateus” impressiona des del començament amb grans muntanyes al voltant, temples, mites i molta història que poden sorprendre al viatger més experimentat. La sortida és pot fer a peu o en ruc fins a l’entrada del congost (siq). Seguint pel “siq” es pot accedir a un dels indrets més fotografiats del planeta, el Temple del Tresor “Al-Khazneh”. Seguireu per l’altar del sacrifici i carrer de les columnes. Si la forma física us ho permet, podeu continuar per les escales fins arribar a una altra meravella, el Monestir “Ad Deir”. A pocs metres d’aquest monument podeu accedir al cim des d’on es divisa un bona perspectiva de la serralada de Petra i al cim on s’hi troba la tomba d’Aaron (germà de Moisès). Sopar i allotjament a l’hotel de Petra.  
5
23 SETEMBRE : PETRA – PETIT PETRA - WADI RUM
  Desdejuni i sortida cap a la “petita Petra”. De dimensions molt menors que la seva veïna però igualment amb un gran bellesa. Fou construïda el segle I al mig d’una zona muntanyosa a prop del Wadi Musa, fundat també pels Nabateus. Dinar. Continuació cap al Wadi rum, un dels escenaris de la pel·lícula Lawrence d’Aràbia. Es fa un recorregut amb 4x4 de 2 hores pel mig d’aquest singular desert amb la sorra d’un color vermellós i envoltat de muntanyes de gran verticalitat. Sopar i allotjament al desert amb tendes totalment equipades.
6
24 SETEMBRE : WADI RUM – BETÀNIA - MAR MORT
Esmorzar i oportunitat de gaudir d’una sortida de Sol especial al mig del desert. Seguirem fins a Betània per visitar el punt, segons els textos medievals bizantins es localitza on Joan Baptista va batejar a Jesus. Dinar. Continuació cap al Mar Mort, punt més baix del planeta a 415 m sota el nivell del mar. El seu procés irremeiable d’assecament de l’aigua fa que el 33% del Mar Mort sigui sal. Instal·lació a l’hotel.  Dia lliure a la vostra disposició. Sopar i allotjament a l’hotel del Mar Mort.
7
25 SETEMBRE: MAR MORT
  Dia lliure a la vostra disposició. L’hotel té accés directe al mar. S’aconsella un bany (temperatura aproximada de 21ºC) i gaudir de la sensació especial de surar com una fusta fins el punt de poder “seure” sobre l’aigua. És típic sortir de l’aigua i empastifar-se tot el cos amb els llots negres del mar mort que tenen propietats terapèutiques reconegudes a tot el món.  Sopar i allotjament a l’hotel.
8
26 SETEMBRE: MAR MORT – AMMAN – BARCELONA
  Desdejuni. A primera hora del matí, trasllats a l’aeroport per sortir amb vol directe destinació Barcelona. Arribada a Barcelona al migdia i trasllats a la nostra terminal

Condicions Generals:

 
 1. Mínim de viatgers per fer la sortida: 15 persones
 2. - Documentació necessària:  Passaport 6 mesos vig.
 3. - Dipòsit per a garantir la reserva:  600 euros
 4. - Despeses de cancel·lació sobre import final:
200-31 dies abans de la sortida: 25% 30-0 dies abans de la sortida:  100% 5- COVID: PCR 72 hores abans sortida (consultar canvis segons evolució)