Jordània 8 dies

Jordània 8 dies

per persona

AMMAN – AJLUN – JERSASH – MADABA – KERAK – PETRA – PETITA PETRA – WADI RUM – AQABA – BETANIA – MAR MORT

Descobriu el millor de Jordània en 8 dies

 

Visites a llocs històrics com Petra, i meravelles naturals com Wadi Rum. Un viatge complet, amb el nostre guia acompanyant i sortint des de Barcelona.  Jordània, un país que s’ha de viure en primera persona!

Dates: Noves dates en preparació 

Preu per persona: 1885 € (+ tax aprox. 315 €)

Suplement individual: 480 €

El vostre viatge inclou

 

 1. Avió línia regular, classe turista Barcelona-Amman-Barcelona.
 2. Trasllats, aeroport-hotel-aeroport
 3. Hotels 5*, habitacions dobles.
 4. Pensió completa
 5. Guia acompanyant, durant tot el circuit.
 6. Visites, especificades a l’itinerari.
 7. Circuit privat.
 8. Assegurança de viatge, cobertura d’anul·lació i assistència
1
DIA 1: TERMINAL - BARCELONA – AMMAN
Trasllats a l’aeroport de Barcelona per sortir amb avió cap a Amman. Assistència a l’aeroport i trasllats a l’hotel. Sopar i allotjament.
2
DIA 2: AMMAN – AJLUN – JERASH - AMMAN
Desdejuni. Excursió cap a Ajlun. Al-Adil I la va donar en feu a Izz al-Din Usama que hi va construir la fortalesa. Destruïda pels mongols, fou reconstruïda després del 1260 i sota els mamelucs va ser capçalera d'un districte de la província de Damasc. Damunt d’un turó gaudeix d’una privilegiada panoràmica i en altres temps un punt estratègic de vigilància. Dinar. Continuació fins a Jerash o “Gerasa”, ciutat grecoromana, també anomenada “la Pompeia de l’est” i que encara conserva part de les seves estructures. Retorn a Amman. Sopar i allotjament.
3
DIA 3: AMMAN – MADABA – KERAK – PETRA
Desdejuni i sortida cap a Madaba. Visita a l’església ortodoxa de Sant Jordi amb el primer mapa-mosaic de palestina a l’any 571dC. Continuació fins al Monte Nebo, on segons la bíblia va morir Moisès. Es visita l’ermita des d’on S'albira una panoràmica única de la vall del Jordà amb Jericó, Jerusalem, Mar Mort i el riu Jordà. Dinar. Seguirem per la Vall de la Dona, amb un paisatge escabrós i profund. Arribada a Kerak i la seva fortalesa (la segona fortalesa templària amb importància després del Crac dels Cavallers a Síria). Es visita el seu interior ple d’història i llegendes. Finalitzada la visita, entrarem a la serralada de Petra per arribar a la seva ciutat. Sopar i allotjament.
4
DIA 4: PETRA – PETITA PETRA – WADI RUM
Desdejuni. Dia complet dedicat a visitar la zona arqueològica de Petra, una de les meravelles del món. “La ciutat del Nabateus” impressiona des del començament amb grans muntanyes al voltant, temples, mites i molta història que poden sorprendre el viatger més experimentat. La sortida es pot fer a peu o en ruc fins a l’entrada del congost (siq). Seguint pel “siq” es pot accedir a un dels indrets més fotografiats del planeta, el Temple del Tresor “Al-Khazneh”. Seguireu per l’altar del sacrifici i carrer de les columnes. Si la forma física us ho permet, podeu continuar per les escales fins a arribar a una altra meravella, el Monestir “Ad Deir”. A pocs metres d’aquest monument podeu accedir al cim des d’on S'albira una bona perspectiva de la serralada de Petra i al cim on es troba la tomba d’Aaron (germà de Moisès). Dinar. A la tarda sortida cap a la “petita Petra”. De dimensions molt menors que la seva veïna però igualment amb una gran bellesa. Fou construïda el segle I al mig d’una zona muntanyosa a prop del Wadi Musa, fundat també pels Nabateus. Sopar i allotjament al Wadi Rum, amb tendes totalment equipades, un dels escenaris de la pel·lícula Lawrence d’Aràbia.
5
DIA 5: WADI RUM - AQABA
Desdejuni i despertar al desert. Es fa un recorregut amb 4x4 de 2 hores pel mig d’aquest singular desert amb la sorra d’un color vermellós i envoltat de muntanyes de gran verticalitat. Continuació cap a Aqaba (dinar), ciutat banyada pel mar Roig. Sopar i allotjament.
6
DIA 6: AQABA – BETANIA - MAR MORT
Esmorzar. Seguirem fins a Betània per visitar el punt on segons els textos medievals bizantins localitzen on Joan Baptista va batejar a Jesús. Continuació cap al Mar Mort, punt més baix del planeta a 415 m sota el nivell del mar. El seu procés irremeiable d’assecament de l’aigua fa que el 33% del Mar Mort sigui sal. Es recomana comprar productes relacionats amb el mar mort: sal de cuina, cremes corporals, sals de bany, etc. També és típic algunes espècies com l’orenga, sèsam, farigola.... Instal·lació a l’hotel. Allotjament a l’hotel del Mar Mort.
7
DIA 7: MAR MORT
Dia lliure a la vostra disposició. L’hotel té accés directe al mar. S’aconsella un bany (temperatura aproximada de 18ºC) i gaudir de la sensació especial de surar com una fusta fins el punt de poder “seure” sobre l’aigua. És típic sortir de l’aigua i empastifar-se tot el cos amb els llots negres del mar mort que tenen propietats terapèutiques reconegudes a tot el món. Sopar i allotjament a l’hotel.
8
DIA 8: MAR MORT – AMMAN – BARCELONA
Desdejuni. A primera hora del matí, trasllats a l’aeroport per sortir amb vol directe destinació Barcelona. Arribada a Barcelona al migdia i trasllats a la nostra terminal

Condicions Generals

 
 1. Mínim de viatgers per fer la sortida: 15 persones
 2. Documentació necessària: Passaport 6 mesos vigència
 3. Dipòsit per a garantir la reserva: 700 euros
 4. Despeses de cancel·lació:
  1. 60-31 dies abans de la sortida: 25%
  2. 30-0 dies abans de la sortida: 100%