Romania 9 dies

Romania 9 dies

per persona

BUCAREST – SINAIA – BRAN – BRASOW – BICAZ – GURA HUMORULUI – BUCOVINA – PASO PRISLOP – SAPANTA – VADU IZEI – BISTRITA – TIRGU MURES – SIGHISORA – BIERTAN – SIBIU – CURTEA DE ARGES

Descobriu el millor de Romania

 

Un país ple d’encant que t’ofereix molt més del que t’esperes. Art, cultura, història… tot en uns paisatges imponents i amb la personalitat d’un poble que enamora. Aquest viatge complet et permetrà descobrir tots els llocs remarcables de Romania, amb la comoditat de viatjar amb un guia acompanyant, allotjant-te amb hotels còmodes i escollits.

Dates: Noves dates en preparació

Preu per persona: 1960 € (+ tax aprox. 70 €)

Suplement individual: 275 €

El vostre viatge inclou

 

 1. Trasllats punt d’origen – aeroport Barcelona – punts d’origen
 2. Vol línia regular Barcelona – Bucarest – Barcelona amb maleta facturada inclosa
 3. 8 nits d’allotjament en Hotels de 3*sup/4*
 4. Pensió completa i totes les visites descrites en l’itinerari
 5. Guia acompanyant de Som Viatges.
 6. Guia local de parla hispana durant tot el viatge
 7. Assegurança de viatge
1
DIA 1 : BARCELONA – BUCAREST (MP)
Arribada a Bucarest, trobada amb el guia a l’aeroport i trasllat a l’hotel. A la tarda realitzarem una visita panoràmica per la capital: Bucarest és una ciutat que ofereix una gran diversitat d’estils d’arquitectura, els edificis més destacables són: El Palau Reial, la Universitat, el Teatre Nacional, el Parlament.... entre altres. Sopar i allotjament.
2
DIA 2 : BUCAREST – SINAIA – BRAN – BRASOW (PC)
Esmorzar a l’hotel i sortida en direcció els Càrpats, la primera parada la farem a Sinai, l’estació de muntanya coneguda com la “Perla dels Càrpats”. Visitarem el castell Peles i el seu monestir. Continuarem fins a Brasov, on realitzarem la visita de la ciutat, una ciutat amb caràcter alemany, medieval i moderna al mateix temps.
3
DIA 3 : BRASOV – BICAZ – GURA HUMORULUI (PC)
Esmorzar a l’hotel i sortida cap a la regió de la Bucovina, travessarem els Càrpats pel congost de Bicaz, el passatge més estret i espectacular del Càrpats, passejarem pel Llac Vermell, dinar en restaurant local, passarem per Piatra Neamt, antiga capital de Moldavia del príncep Esteban El Grand, i el Monestir d'Agapia. Sopar i allotjament.
4
DIA 4 : MONASTERIOS DE LA BUCOVINA (PC)
Esmorzar, dia dedicat a la visita dels monestirs, patrimoni de la UNESCO, famosos pels frescos de l’exterior, que es mantenen originals i daten del segle XVI-XVII. Durant al llarg del dia visitarem quatre monestirs: Sucevita, Moldovita, Voronet i Humor, també podrem gaudir del Museu de l’Ou pintat de Vama. Sopar i allotjament.
5
DIA 5 : GURA HUMORULUI – PASO PRISLOP – ESGLESIES DE FUSTA – SAPANTA – VADU IZEI (PC)
Esmorzar i sortida cap a la regió dels monestirs, creuant el Càrpats, passarem pel Paso Prislop per arribar a la tradicional regió de Maramures. En ruta visitarem l’església Barsana, impressionant conjunt monàstic. Dinar en ruta i arribada a Sapanta, on farem la visita del famós Cementiri Alegre, únic a tot Rumania per la seva concepció i originalitat, està ple de creus tallades i pintades per l’escultor i pintor Stan Ion Patras, amb les quals va donar una sonata d’alegria al cementiri.
6
DIA 6: VADU IZEI – BISTRITA – TIRGU MURES -SIGHISORA (PC)
Esmorzar i retorn a Transilvània central, via Bistrita, ciutat medieval amb molt d’encant i Tirgu Mures, ciutat amb arquitectura d’Art Nouveau. Dinar en ruta i arribada Sighisoara, fortalesa medieval del s. XII. I patrimoni de la UNESCO, on es pot destacar les cases de la Ciutadella i la torre del rellotge. Sopar i allotjament.
7
DIA 7 : SIGHISOARA – BIERTAN – SIBIU (PC)
Esmorzar i sortida cap al poble de Biertan per visitar l’església fortificada, declarada patrimoni de la humanitat per la UNESCO, on gaudirem de la seva església que va ser seu de l’església Luterana durant més de 200 anys. Continuarem la ruta fins a arribar a Sibiu, aquesta ciutat, va ser la capital Europea de la cultura i segueix sent una ciutat “viva” on tenen llocs diferents endevinaments de tota mena.
8
DIA 8 : SIBIU – CURTEA DE ARGES – BUCAREST (PC)
Esmorzar, de camí a Bucarest farem parada a Curtea de Arges, petita ciutat de llegendes, on en el monestir estan enterrats el reis de Romania. Arribada a Bucarest, sopar i allotjament.
9
Dia 9 : BUCAREST – BARCELONA (MP)
Esmorzar i temps lliure fins l’hora del trasllat a l’aeroport amb destinació Barcelona

Condicions Generals

 
 1. Mínim de viatgers per fer la sortida: 25 persones
 2. Documentació necessària: DNI en vigor
 3. Dipòsit per a garantir la reserva: 400 euros
 4. Despeses de cancel·lació:
  1. 90-46 dies abans de la sortida: 25%
  2. 45-15 dies abans de la sortida: 50%
  3. 14-0 dies abans de la sortida: 100%