Sri Lanka 11 dies

Sri Lanka 11 dies

per persona

COLOMBO– SIGIRIYA –POLONNARUWA – KANDY-NUWARA- ELIYA- YALA NATIONAL PARK

Descobriu el millor de Sri Lanka en 11 dies

 

L’antiga Ceylan és com  una perla en mig  l’oceà Índic, es com un continent en un petit pais, parcs naturals, fauna salvatge, temples increïbles, jardins de té..que junt amb la serva gest fascinant, fan de Sri Lanka un gran destí.

Dates: 11 d’octubre 2022

Preu per persona: 2240 € (+ tax aprox. 380 €)

Suplement individual: 525 €

El vostre viatge inclou:

 

 1. Bitllets d’Avió Barcelona- COLOMBO- Barcelona
 2. Estades Hotels 4* sup estada en PENSIÓ COMPLETA
 3. Circuit terrestre, trasllats i visites panoràmiques en transport climatitzat amb guia local
 4. Totes les visites indicades a l’itinerari
 5. Guia acompanyant durant tot el viatge
 6. Entrades als monuments indicats al programa
 7. Dinar als jardins de LUNUGANGA
 8. Passeig al típic TUK TUK
 9. Trasllats a l’aeroport (anada i tornada)
 10. Propines incloses, excepte la del guia local
 11. Assegurança d’assistència i cancel·lació INCLOU COVID
 12. visat ETA, entrada a SRI LANKA
1
11 Octubre: PUNT D’ORIGEN-BCN
Trasllats en autocar cap a l’aeroport del Prat per sortir en vol regular cap a Colombo, nit a bord.
2
12 Octubre: COLOMBO-HABARANA
Arribada a COLOMBO al matí, tràmits d’aeroport i trasllats a Harabana. Check in a l’hotel i dinar. Després ens dirigirem al Parc Nacional de Mineriya, per fer un petit safari, una de les característiques d’aquest parc és que es troba en un antic embassament construït al S.III, és un lloc on els elefants van a banyar-se i a menjar. Sopar i allotjament
3
13 OCTUBRE : HABARANA-SIGIRIYA-POLONNARUWA- HABARANA (PC)
Esmorzar, a primera hora del matí visita de la roca de Sigiriya, pujarem a la Roca del Lleó, coneguda pels seus frescos, també visitarem els jardins reials que són uns dels primers paisatges enjardinats de tot Àsia, després d’aquesta visita continuarem cap a POLONNARUWA, joia medieval i segona capital de Sri Lanka entre els segles XI-XII, aquí veurem les 4 grans estàtues tallades a la roca del Gal Vihara, i les restes de l´antic palau.
4
14 OCTUBRE: HABARANA-DAMBULLA-MATALE-KANDY (PC)
Esmorzar, i sortida per visitar el temple de DAMBULLA, un dels millors del país, situat a dins de 5 coves, la més gran de uns 50 metres de profunditat x 6 m de alçada, aquí veurem imatges de Buda, en posició assegut, de peu, reclinada..., així com deus hindús. Després d´aquesta visita continuarem la ruta fins a KANDY, la capital de les muntanyes, però a mig camí ens aturarem en una granja d’espècies i herbes medicinals, arribada a KANDY, capital cultural del país. Començarem les visites amb el  temple del DENT DE BUDA,  on cada dia tenen lloc rituals tradicionals i lloc de pelegrinatge més important del país. Sopar i allotjament
5
15 OCTUBRE: KANDY (PC)
Esmorzar,  al matí farem una visita al jardí Botànic de Peradeniya, situat a 4 kilòmetres de Kandy, on es troben una gran col·lecció d’ arbres tropicals, plantes i flors, principalment orquídies, la  següent visita serà el temple de GADALADENIYA VIHARAYA, temple del s. IV, destacat sobre tot per estar construït íntegrament amb pedra, continuarem, per unes zones de camps d’arròs, i anirem fins a LANKATILAKA, un antic edifici sagrat, on visitarem les 3 zones principals:  el Santurari Garagha, la sala de ball i la sala dels percussionistes. Sopar i allotjament a l’hotel.
6
16 OCTUBRE: KANDY-NUWARA ELIYA (PC)
Esmorzar i sortida cap a NUWARA ELIYA, població situada a 1900 metres d’alçada sobre el nivell del mar, coneguda com la petita Angleterra amb un mercat estil europeu fruit de la colonització.  visitarem una plantació de te, la denominació d’origen CEYLON TEA, ( te de Ceylan ) és sinònim del millor te del món, el seu cultiu en àrees tropicals, o subtropicals, i la alçada millora el resultat, per això és considerat el millor te del món.  A la nit proposarem anar a fer una passejada per un mercat  d’articles de roba esportiva d’alta qualitat. Sopar i allotjament l’hotel
7
17 OCTUBRE: NUWARA ELIYA - ELLA (PC)
Al matí, després d’ esmorzar sortirem cap a ELLA, el trajecte des de NANU OYA, fins a ELLA, el farem en tren, recorrent meravellosos paissatges i plantacions de te, veurem la vida local... farà d´aquest viatge una experiència inoblidable. Considerat un dels trajectes de tren més bonics del món.  Arribada a ELLA, un racó fascinant de SRI LANKA. Sopar i allotjament al hotel.
8
18 OCTUBRE: ELLA - YALA NATIONAL PARK (PC)
Després d’esmorzar farem una lleugera caminada, per poder veure la fauna i flora de la zona, i després anirem amb bus cap a YALA, arribada al parc, i per la tarda farem un safari amb 4x4, aquest és un dels pocs parcs preparats pel turisme a Sri Lanka, i tindrem la oportunitat de veure animals salvatges, a la nit farem un sopar a la platja....
9
19 OCTUBRE: YALA – GALLE (PC)
Esmorzar i sortida cap a GALLE, ciutat patrimoni de la humanitat des de 1988, amb un ric passat històric, colonitzada per portuguesos i holandesos l’ antiga ciutat està situada en un antic fort del segle XVI, antigament les mercaderies que arribaven a Europa sortien d´aquest port, espècies, te..., la ciutat està dividida en 2 el centre històric i la ciutat moderna, la zona de GALLE, també es una regió balneària, farem part de la visita amb el tradicional tuk tuk.....sopar i allotjament.
10
20 OCTUBRE: GALLE - COLOMBO- AEROPORT (MP)
Esmorzar i sortida cap a COLOMBO durant el camí realitzarem la visita als jardins de LUNUGANGA, residència de Geoffrey Bawa, segurament l’arquitecte més famós de Sri Lanka, considerat un personatge d’influència mundial, dinarem a la finca, i a la tarda continuarem cap a COLOMBO. Trasllat a l’aeroport.
11
21 OCTUBRE: COLOMBO - BARCELONA
Nit a bord, arribada a Barcelona a primera hora del matí i trasllats a les nostres terminals

Condicions Generals

 
 1. Mínim de viatgers perquè el viatge es dugui a terme: 15 persones.
 2. Documentació necessària: PASSAPORT AMB UNA VIGÈNCIA MÍNIMA DE 6 MESOS.
 3. Certificat vacunació pauta complerta O PCR 72 Hores abans del vol.
 4. Dipòsit per a garantir la reserva del viatge: 400€.
 5. Despeses de cancel·lació: a consultar.