Uzbekistan 10 dies

Uzbekistan 10 dies

per persona

TASHKENT – URGENCH – JIVA – BUJARA – SHAJRISABZ – SAMARCANDA

Descobriu el millor d’Uzbekistan en 10 dies

 

Visites a llocs històrics com Bujara, i la meravellosa Ruta de la Seda. Un viatge complet, amb el nostre guia acompanyant i sortint des de Barcelona.  Uzbekistan, un país que s’ha de viure en primera persona!

Dates: 16 d’Octubre 2021

Preu per persona: 1885 € (+ tax aprox. 315 €)

Suplement individual: 480 €

El vostre viatge inclou

 

 1. Avió línia regular, classe turista Barcelona-Amman-Barcelona.
 2. Trasllats, aeroport-hotel-aeroport
 3. Hotels 5*, habitacions dobles.
 4. Pensió completa
 5. Guia acompanyant, durant tot el circuit.
 6. Visites, especificades a l’itinerari.
 7. Circuit privat.
 8. Assegurança de viatge, cobertura d’anul·lació i assistència
1
DIA 1: TERMINAL - BARCELONA - TASHKENT
Trasllats en autocar cap a l’aeroport de Barcelona per sortir en vol regular cap a Tashkent, via Istanbul. Arribada, tràmits d' aeroport i trasllats a l'hotel. Allotjament.
2
DIA 2: TASHKENT - VISITA CIUTAT (PC)
Esmorzar a l'hotel i començament de la visita de la ciutat capital del país, començarem per la plaça Hastiman, el museu Kaffal Chachi on es conserva una versió manuscrita de la primera mostra del Coran, passejarem pel mercat Chorsu. Dinar a un restaurant local i continuarem pel museu de arts aplicades amb una vista panoràmica per veure la plaça de l’opera, la plaça Amir Temur, el memorial de la II Guerra Mundial. Sopar i allotjament.
3
DIA 3: TASHKENT - URGENCH - JIVA (PC)
Esmorzar i trasllats a l'aeroport per agafar vol cap a Urgench. Des d’allà agafarem el bus cap a Jiva, quan arrivem farem el check in a l'hotel i després destinarem la resta del dia a visitar la ciutat, ho farem tot caminant, perquè Jiva és una ciutat museu que té tots els seus monuments a l'interior de les seves muralles, és una ciutat única que se la coneix amb el nom del sèptim miracle del món. Sopar i allotjament a l’Hotel.
4
DIA 4: JIVA - BUJARA (PC)
Esmorzar. Sortida de l'hotel per fer el trajecte cap a Bujara, un trajecte llarg però, amb bona carretera, podrem veure la flora i fauna del desert. Farem una parada al costat del riu Amu Daria i dinarem a una casa de te. Arribada a Bujara a la tarda, sopar i allotjament.
5
DIA 5: BUJARA (PC)
Després de l'esmorzar començarem la visita que ens ocuparà tot el dia i que ens farà conèixer els llocs més importants de la ciutat: el conjunt arquitectònic Lyabi Jovuz, la torre Poi Kalon, la madrassa Abdulaizjan, el mausoleu de la dinastia dels Samanides, el complex Chashma Ayub...,visites que ens ocuparan part del dia. Dinar a la casa de la família uzbeka Rajmon Toshev, el millor mestre del brodat de Uzbekistan. Bujara és famosa per la seva artesania, tindrem temps per compres. Sopar i allotjament.
6
DIA 6: BUJARA (PC)
Continuarem les visites de Bujara, sortirem de la ciutat per visitar Sitora i Moijosa, l’antiga residència del ex-emir de Bujara, on podrem veure una barreja de estil arquitectònic tradicional rus i les tradicions orientals, la famosa sala blanca decorada amb alabastre tallat, molt similar a les del palau de Peterhof de Sant Petersburg. Continuarem amb la visita del mausoleu de Bajauddin Naqshbandi, un líder sufí del s XIV. A la tarda tindrem temps lliure a la ciutat de Bujara i visitar un bazar tradicional. Sopar i allotjament.
7
DIA 7: BUJARA - SHAJRISABZ - SAMARCANDA (PC)
Després d'esmorzar sortirem camí a Samarcanda. En ruta visitarem la ciutat antiga de Shajrisabz, població on va néixer Tamerlan, el gran heroi d'Asia central: Palau de Ak Saroy i el seminari Dorus Tilavat. Desde aquesta ciutat farem la ruta fins a Samarcanda, son uns 90 km, i passarem per les estribacions de la cordillera del Pamir, arrivant a la ciutat. Sopar i allotjament.
8
DIA 8: SAMARCANDA (PC)
Avui dedicarem el dia a conèixer la ciutat, la seva història i el seu art. Visitarem la plaça del Registan, centre neuràlgic de Samarkanda durant molts anys amb les tres magnífiques madrasses, la de Ulubek, la de Tillo-Kori, i la de Guri-Emir. També visitarem el mausoleu de Tamerlan, la mesquita del divendres i el mercat mes gran i antic de Samarkanda.
9
DIA 9 : SAMARCANDA (PC)
Al matí anirem a visitar les excavacions de Afrosiab i l’observatori de Ulugbek, situats a la entrada de la ciutat. També anirem a veure el mausoleu del profeta bíblic Daniel, reconegut i respectat per les 3 religions monoteistes. Resta de de la tarda per la ciutat, sopar i allotjament.
10
DIA 10 : SAMARACANDA - BARCELONA
A primera hora del matÍ trasllats a l'aeroport per sortir amb vol de Turkish Airlines cap a Barcelona, amb escala a Istanbul, arribada a Barcelona i trasllats privats a les nostres terminals.

Condicions Generals

 
 1. Mínim de viatgers per fer la sortida: 16 persones.
 2. Documentació necessària: Passaport 6 mesos vigència.
 3. Dipòsit per a garantir la reserva: 400 €.
 4. Despeses de cancel·lació a partir de 21 dies abans del viatge.