Vall de Baztan – Donosti 5 dies

Vall de Baztan – Donosti 5 dies

per persona

VALL DE BAZTAN – RONCESVALLES – DONOSTI

Descobriu el millor del nord d’Espanya en 5 dies

 

Visites a poblacions  com Pamplona, i meravelles naturals com el Vall de Baztan. Un viatge complet, amb el nostre guia acompanyant i sortint des de Barcelona.  Una escapada que s’ha de viure en primera persona!

Dates: 17 de Juliol

Preu per persona: 650 €

Suplement individual: 140 €

El vostre viatge inclou

 

 1. Autocar de luxe.
 2. 4 nits d’hotel a Pamplona.
 3. Expert guia acompanyant durant tot el viatge.
 4. Entrades als monuments indicats al programa.
 5. Visites indicades a l’itinerari amb guia local.
 6. Excursió 4×4 Bardenas Reales.
 7. Propines incloses, excepte guia local.
 8. Assegurança de viatge, cobertura d’anul·lació i assistència
1
DIA 1: DISSABTE
Sortida a primera hora de les nostres terminals, direcció Saragossa, fins a l'entrada de la comunitat de Navarra. Arribada a Olite. Visita guiada del centre històric d'aquesta població amb el castell dels prínceps de Viana, dinar en un restaurant local i per la tarda continuació cap a Pamplona. Allotjament a l'hotel i resta de la tarda lliure per recòrrer el centre. Sopar i allotjament.
2
DIA 2: DIUMENGE
Esmorzar a l'hotel. Sortida de dia complert per el Vall de Baztan. Començarem en una parada al mirador de Baztan, des d'aquí podrem admirar una esplèndida vista de tota la vall, mentres el guia local ens anirà endinsant en les tradicions d'aquests llocs. Continuarem fins les coves d'Urdax localitzades a la població de Zugarramurdi, famosa per les seves coves de bruixes, els seus  akellarres i la pel·lícula dirigida per Alex de la Iglesia "Las Brujas de Zugarramurdi" va ser aquí on la inquisició va realitzar la major caça de bruixes, creuarem la frontera per visitar la població d'Ainhoa, triat com un dels pobles més bonics de França. Per la tarda retorn a Pamplona. Sopar i allotjament.
3
DIA 3: DILLUNS
Esmorzar a l'hotel. Sortida direcció Donosti. Visita de la ciutat amb guia local. Visitarem el Palau dels festivals, la platja de la Conxa, el Monte Igueldo i l'elegant centre històric, el Palau de Miramar, el casc antic... Dinar lliure ciutat i tarda per passejar per la ciutat. Retorn a Pamplona. Sopar i allotjament.
4
DIA 4: DIMARTS
Esmorzar a  l'hotel i sortida cap a la població de Roncesvalles, situada al cor del Pirineu de Navarra on farem la visita amb guia local. Destacarem el seu important conjunt monumental: la col·legiata de Santa Maria, la església de Sant Jaume... A continuació ens dirigirem cap a la selva de Irati, bosc situat entre Navarra i els Pirineus Atlàntics, actualment és el segon bosc  més gran d'Europa per les seves dimensions. Farem una excursió per conèixer els seus camins. Retorn a Pamplona. Sopar i allotjament.
5
DIA 5: DIMECRES
Esmorzar a l'hotel. Aquest dia ens dirigirem cap a la zona de les Bardenas Reales, parc natural declarat patrimoni de la biosfera per la UNESCO. El paissatge d'aquest lloc ens fa rescordar com si estiguéssim en un altre planeta. Un clar contrast dels llocs verds d'on venim. Aquesta zona ha servit d'escenari de nombroses pel·lícules i series d'animació. Farem una excursio amb 4x4 per la reserva natural. Continuació cap a Tudela on dinarem en un restaurant local i retorn a les nostres terminals.

Condicions Generals

 
 1. Mínim de viatgers per fer la sortida: 16 persones
 2. Grup reduït. Màxim 20 persones
 3. Dipòsit per a garantir la reserva: 200 euros
 4. Despeses de cancel·lació fins 15 dies abans del viatge